נוף מדברי קסום, שני מתחמי ספא יוקרתיים ומפנקים, שלווה ששוטפת את גופך... האם תוכלו להעלות על דעתכם חופשה יותר רגועה מזו?
במלון דיוויד ים המלח ריזורט וספא (מלון מרידיאן לשעבר) יש את כל אלה, ועוד הרבה יותר:
חדרי המלון המפנקים (חדרי הסופריור והדלקס, על כל הורסיות שלהם) מיועדים לארח בנוחות שלושה עד ארבעה נופשים) בעוד הסוויטות המפוארות מיועדות לשהיית זוג או שלושה אנשים. בנוסף, קיים במלון אגף פרימיום, אשר המתארחים בו זוכים לפינוקים והטבות נוספים.
גם מהבחינה הקולינרית, המלון דוגל בפינוק אורחיו: מסעדת אוליב'ס, מסעדת הבשרים, תעניק לכם חוויה ים תיכונית בתפריט עשיר של בשר על האש, סלטים ותוספות. מסעדת הבאזר תפנק אתכם בארוחת ערב קלאסית בהגשת בופה, בעוד, לאלה שאינם חובבי בשר, מסעדת עין מדבר תציע תפריט חלבי, הכולל גבינות מדהימות ודגים בצורת הכנה שונות.
אם החלטתם ליהנות מכל רגע מחופשתכם ולנוח, תוכלו לחלץ עצמות במגרשי הסקווש, טניס, כדורסל וכדורגל, או להפקיד את גופכם בידיהם המקצועיות של המעסים באחד משני מתחמי הספא האיכותיים, בעוד הילדים (בגילאי שנתיים עד 12) ישהו במועדון הילדים "דייווידלנד", בו ייהנו משפע הפעלות, אטרקציות, פעילות ובעיקר כיף.
בשירותים הנוספים שמציע המלון לאורחיו ניתן למצוא אינטרנט אלחוטי, רופא פרטי, שירותי גיהוץ, בית כנסת, מספר אולמות המיועדים לכנסים ואירועים ועוד.