מלון האפנדי

📍 עכו · מלונות ללא רשת

גלריית תמונות האפנדי

מידע כללי על מלון האפנדי

מלון האפנדי בעכו מהווה אחד מהמלונות הייחודיים והמרהיבים בעיר, המציע שילוב מושלם של היסטוריה ויוקרה. המלון ממוקם באזורים היסטוריים בעיר עכו, בין החומות המרשימות והמגדלור, ומספק חווית אירוח בלתי רגילה. המלון נמצא בשני מבנים עתיקים, המשדרים את ההיסטוריה העשירה של העיר, כולל השפעות מהתקופה הביזנטית והעות'מאנית. בחלק מהחדרים יש תקרות מצוירות ומעוטרות בעיצובים אופייניים לתקופה, והאורחים יכולים לבחור חדרים עם נוף לים או לסמטאות הציוריות של העיר העתיקה. בנוסף לחדרים המעוצבים, האורחים נהנים מהמרפסת השאנטי, ממרתף יין מפואר מימי התקופה הצלבנית, מחמאם טורקי אותנטי, ספא זוגי ושירותים נוספים שמעניקים חווית פינוק מרהיבה. הגג של המלון מציע תצפית פנורמית מרהיבה על הרי הגליל וים התיכון, עם נופים שמשתרעים עד ראש הנקרה והרי הכרמל. המלון מציע אירוח אינטימי ויוקרתי, מה שהופך אותו למקום אידיאלי למי שמעוניין בחופשה שמשלבת בין אווירה היסטורית, תרבותית ויוקרתית. בכל אחד מארבעת המפלסים של המלון יש ארבעה חדרי אירוח בלבד, ובמרכז כל מפלס סלון משותף עם פינות ישיבה נוחות, בהן האורחים יכולים להירגע ולהתפנק. סוגי החדרים במלון כוללים דלקס, גראנד דלקס, רויאל וסוויטה נשיאותית. כל חדר מעוצב באופן ייחודי ומציע חווית אירוח שונה ומרגשת. החדרים מצוידים במיטב האבזור המודרני, אך יחד עם זאת, שומרים על האותנטיות והאווירה הקסומה של המלון. בכל חדר תמצאו מצעי כותנה מצרית מבריקים, כרים ושמיכות מפלומת אווזים, מגבות וחלוקים מפנקים, ונעלי בית נוחות. חדרי האמבטיה מרוצפים בשיש וכוללים מקלחות מרווחות, אמבטיות עצמאיות ומחממים למגבות. החדרים מצוידים גם במיטות קינג סייז נוחות, פינת עבודה, כספת שמתאימה למחשב נייד ואינטרנט אלחוטי. בנוסף, כל חדר מציע מיני בר מלא, מכונת אספרסו, טלוויזיה עם מסך LCD ודיסק DVD. בחלק הצפוני של המלון יש מרפסת רחבה עם פינות ישיבה נוחות, בהן תוכלו להתפנק וליהנות מהנוף המהמם של הים התיכון ועכו.

חדרים במלון האפנדי

חדר דלקס
חדר דלקס

חדרים בגודל 24-27 מ"ר עם תקרת עץ משוחזרת ונוף לסמטאות העיר העתיקה ובתי האבן הצמודים. ישנו חדר אחד נגיש לנכים – יש לבדוק זמינות מול מחלקת הזמנות. החדרים ממוקמים במפלס הראשון עם גישה ישירה מהמעלית. לא ניתן להוסיף מיטות נוספות.

גרנד דלקס
גרנד דלקס

חדרים בגודל 35 מ"ר עם תקרת עץ משוחזרת ונוף לסמטאות העיר העתיקה ובתי האבן הצמודים. חדר אחד ממוקם במפלס הראשון. חדר נוסף ממוקם במפלס העליון עם גישה דרך גרם מדרגות המונה 22 מדרגות (לא מתאים לבעלי מוגבלויות). לא ניתן להוסיף מיטות נוספות. ניתן להוסיף לול (0-2).

רויאל
רויאל

חדרים בגודל 36 מ"ר עם נוף לסמטאות העיר העתיקה ובתי האבן הצמודים. לא ניתן להוסיף מיטות נוספות. ניתן להוסיף לול (0-2). חלק מחדרי הרויאל פונים לים – על בסיס מקום פנוי בלבד (יש לוודא זמינות מול מחלקת הזמנות). חדרי הרויאל ממוקמים בכל אחד מ-3 המפלסים במלון. שימו לב: בחלק מחדרי הרויאל ישנם מדרגות (לא מתאים לבעלי מוגבלויות).

רויאל פונה לים
רויאל פונה לים

חדרים בגודל 36 מ"ר עם תקרת עץ משוחזרת ונוף לים ולעיר העתיקה / נוף מלא או חלקי לים (בהתאם לזמינות החדר). ניתן להוסיף מיטה אחת (מבוגר או ילד) או מיטה תינוק בגיל 0-2. החדרים ממוקמים במפלס העליון עם גישה דרך גרם מדרגות המונה 22 מדרגות (לא מתאים לבעלי מוגבלויות).

הסוויטה הנשיאותית
הסוויטה הנשיאותית

חדרים בגודל של 48-44 מ"ר עם רצפות שיש מקוריות, תקרה מצוירת משוחזרת ונוף מרהיב לים ולעיר העתיקה. תפוסה מקסימלית זוג + 2 ילדים או 3 מבוגרים. מיטת תינוק זמינה, תינוק בגיל 2-0. באחת הסוויטת המקלחת בחלל החדר. שימו לב: הסוויטות ממוקמות במפלס השני, הגישה דרך גרם מדרגות המונה 22 מדרגות (לא מתאים לבעלי מוגבלויות).

שירותים במלון האפנדי

✓ חממם וספא ✓ חדר ישיבות ✓ מרתף היין ✓ מסעדת אורי בורי ✓ כנסים ואירועים

מיקום